kategorie
| Nazwa | Zasady, reguły i wdrażanie systemu HACCP w zakładach przemysłu spożywczego | |||
|---|---|---|---|---|
| Chcesz wiedzieć więcej? Zadzwoń! | ||||
| Opis | Omówienie systemów zapewnienia jakości w przetwórstwie żywności, nabycie umiejętności przygotowania dokumentacji niezbędnej do wdrożenia systemu HACCP | |||
| Wymagania/adresaci | Właściciele firm zajmujących się produkcją i obrotem żywności, kierowników produkcji, pełnomocników ds. jakości | |||
| Czas trwania | 40 | |||
| Typ zaświadczenia | Zaświadczenie o ukończeniu kursu zgodne ze wzorem MEN | |||
| Najbliższy termin | ||||
| Nazwa | Szkolenie z zakresu przestrzegania zasad GHP i GMP (wstęp do HACCP) | |||
|---|---|---|---|---|
| Chcesz wiedzieć więcej? Zadzwoń! | ||||
| Opis | Zapoznanie z przepisami bezpieczeństwa zdrowotnego żywności oraz omówienie systemów zapewniania jakości w przetwórstwie i obrocie żywnością [pojęcia GHP/GMP i HACCP]. | |||
| Wymagania/adresaci | Właściciele firm zajmujących się produkcją i obrotem żywności, kierowników produkcji, pełnomocników ds. jakości | |||
| Czas trwania | 6 | |||
| Typ zaświadczenia | Zaświadczenie o ukończeniu kursu zgodne ze wzorem MEN | |||
| Najbliższy termin | ||||
| Nazwa | Dietetyka w żywieniu | |||
|---|---|---|---|---|
| Chcesz wiedzieć więcej? Zadzwoń! | ||||
| Opis | Składniki odżywcze, ocena wartości odżywczych produktów spożywczych, wartości odżywcze pożywienia oraz metody ich określania, normy żywieniowe, zasady planowania wyżywienia, klasyfikację diet, podstawowe zagadnienia związane z wdrażaniem w firmie systemu HACCP | |||
| Wymagania/adresaci | Wykształcenie średnie | |||
| Czas trwania | 0 | |||
| Typ zaświadczenia | Zaświadczenie o ukończeniu kursu zgodne ze wzorem MEN | |||
| Najbliższy termin | ||||