kategorie

Nazwa Zasady, reguły i wdrażanie systemu HACCP w zakładach przemysłu spożywczego
  Chcesz wiedzieć więcej? Zadzwoń!
Opis Omówienie systemów zapewnienia jakości w przetwórstwie żywności, nabycie umiejętności przygotowania dokumentacji niezbędnej do wdrożenia systemu HACCP
Wymagania/adresaci Właściciele firm zajmujących się produkcją i obrotem żywności, kierowników produkcji, pełnomocników ds. jakości
Czas trwania 40
Typ zaświadczenia Zaświadczenie o ukończeniu kursu zgodne ze wzorem MEN
Najbliższy termin
Nazwa Szkolenie z zakresu przestrzegania zasad GHP i GMP (wstęp do HACCP)
  Chcesz wiedzieć więcej? Zadzwoń!
Opis Zapoznanie z przepisami bezpieczeństwa zdrowotnego żywności oraz omówienie systemów zapewniania jakości w przetwórstwie i obrocie żywnością [pojęcia GHP/GMP i HACCP].
Wymagania/adresaci Właściciele firm zajmujących się produkcją i obrotem żywności, kierowników produkcji, pełnomocników ds. jakości
Czas trwania 6
Typ zaświadczenia Zaświadczenie o ukończeniu kursu zgodne ze wzorem MEN
Najbliższy termin
Nazwa Dietetyka w żywieniu
  Chcesz wiedzieć więcej? Zadzwoń!
Opis Składniki odżywcze, ocena wartości odżywczych produktów spożywczych, wartości odżywcze pożywienia oraz metody ich określania, normy żywieniowe, zasady planowania wyżywienia, klasyfikację diet, podstawowe zagadnienia związane z wdrażaniem w firmie systemu HACCP
Wymagania/adresaci Wykształcenie średnie
Czas trwania 0
Typ zaświadczenia Zaświadczenie o ukończeniu kursu zgodne ze wzorem MEN
Najbliższy termin

Manu główne

 

Kontakt

Zakład Doskonalenia Zawodowego w Warszawie
Centrum Kształcenia w Kutnie
Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Łęczycy

ul. Bitwy Nad Bzurą 1
99-100 Łęczyca

tel. +48 24 721 37 29

e-mail: ckleczyca@zdz.edu.pl
Messenger: m.me/zdzleczyca

Polecamy

Polecamy